Wat kost ActiveCampaign

Een overzicht:

ActiveCampaign biedt een gratis proefperiode van 14 dagen aan waarin je de software kunt uitproberen zonder vooraf te betalen. Gedurende deze periode heb je toegang tot de basisfuncties van het platform, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het werkt en of het aansluit bij je behoeften.

ActiveCampaign wil je de mogelijkheid geven om de service te testen zonder enige financiële verplichting. Op het moment van schrijven hoef je niet je creditcard in te voeren, je kan gewoon van start.

Lite Plan

  • Beschrijving: Speciaal voor individuen en kleine teams die net beginnen
  • Prijs: vanaf $29 per maand, betaald op jaarbasis (USD)
  • Gebruikers: 1
  • Kenmerken: E-mailmarketing en marketingautomatisering, hulp via chat en e-mail, inline formulieren, site en event tracking, API en webhooks.

Plus Plan

  • Beschrijving: Voor kleine teams die uitmuntende ervaringen vormgeven
  • Prijs: vanaf $49 per maand, betaald op jaarbasis (USD)
  • Gebruikers: 3
  • Kenmerken: Alles in Lite plus inline, pop-up en modale formulieren, landingspagina’s, Facebook Custom Audiences & Lead Ads, site en event tracking, API en webhooks, integraties met WooCommerce, Shopify & BigCommerce, e-mailcontentgeneratie AI.

Professional Plan

  • Beschrijving: Voor teams die hun marketinginspanningen willen experimenteren en optimaliseren
  • Prijs: vanaf $149 per maand, betaald op jaarbasis (USD)
  • Gebruikers: 5
  • Kenmerken: Alles in Plus plus voorspellende verzending AI, split automatiseringen, Salesforce-integratie, Microsoft Dynamics 365-integratie, siteberichten, attributierapportage, conversies, accounts.

Enterprise Plan

  • Beschrijving: Voor groeiende teams in grotere organisaties die hun marketing op schaal willen personaliseren
  • Prijs: Laten we het juiste plan voor jou personaliseren
  • Gebruikers: 10
  • Kenmerken: Alles in Professional plus aangepaste rapportage, aangepaste objecten, single sign-on, uptime SLA, HIPAA-ondersteuning, aangepast e-mailserverdomein, onbeperkte e-mailtests.

Toelichting

Lite Plan
Het Lite Plan is ideaal voor starters en kleine teams die de basis van e-mailmarketing en marketingautomatisering willen toepassen. Met een budgetvriendelijke optie vanaf $29 per maand biedt dit plan toegang tot essentiële functies zoals e-mailcampagnes, basic automatiseringen, en gebruikerstracking. Als je alleen bent of één marketeer hebt, is dit een solide startpunt. Upgraden kan uiteraard altijd.

Plus Plan
Het Plus Plan is geschikt voor kleine maar groeiende teams die meer geavanceerde marketingfuncties nodig hebben. Voor $49 per maand krijg je toegang tot extra tools zoals geavanceerde formulieren, landingspagina’s, en integraties met e-commerceplatformen. Dit plan is perfect als je een stap verder wilt gaan in het personaliseren van klanttrajecten en de impact van je marketingacties wilt versterken.

Professional Plan
Voor teams die hun marketingactiviteiten serieus nemen en willen investeren in het testen en optimaliseren van hun campagnes, is het Professional Plan vanaf $149 per maand de beste keuze. Met functies zoals predictive sending, geavanceerde automatiseringssplitsingen en diepgaande integraties met CRM-systemen, kun je de marketingefficiëntie en personalisatie naar een hoger niveau tillen.

Enterprise Plan
Het Enterprise Plan is op maat gemaakt voor grotere organisaties die op zoek zijn naar een hoog niveau van personalisatie en controle. Dit plan biedt uitgebreide aanpassingen, geavanceerde rapportagemogelijkheden, en ondersteuning voor regelgevingscompliance zoals HIPAA. Het is ideaal voor bedrijven die een groot aantal gebruikers hebben en die behoefte hebben aan geavanceerde functies en een gegarandeerde uptime.

Elk plan is zo ontworpen dat het past bij de verschillende stadia van bedrijfsgroei. Het is belangrijk om je huidige behoeften te beoordelen en een plan te kiezen dat niet alleen past bij wat je nu nodig hebt, maar ook ruimte biedt voor toekomstige uitbreiding.

Lees meer als je nog andere vragen hebt of als je de andere functioniliteiten van ActiveCampaign wilt bekijken.